2010-02-26

♥ Idag så var jag på spec mvc och gjorde ett UL och det såg då bra ut såg min lilla skatt och såg lillans lillhjärta slå. Och haha lillan for runt o runt såg jag och BM hehe Nästa besök på spec mvc blir den 22 mars *LÄNGTAR* ♥


Så synd

Att svergie förlorade mot slovakien :(

http://svt.se/2.127996/1.1904647/just_nu_tre_kronor_reducerar_-_igen

2010-02-23

hej och hå här allt bara bra förutom all illamående just nu. Ska på fredag tilll spec mvc och göra UL längtar och få se lill bäbben igen =)

min son är lite förkyld han hade feber natten mot måndag och på måndags kväll nu är han lite snorig. Men han har inge feber. Så vi ser om det blir dagis imorgon.

Nu ska jag lägga mig och vila så illamåendet går över.SAKNAR MIN
PAPPA      OCH       MAMMA

SÅ MYCKET
 


2010-02-20

Det kan bli en flicka enl uträkningen på familjeliv =)


2010-02-19

Var idag på kvinnikliniken och gjorde ett vul och fick veta att jag är i v 8+0 och man fick se det lilla hjärta slå =)

Så allt är bara bra och BF är den 30 september 2010 =)


Speciellt alla hjärtans dag till

Min älskade mamma
här får du massa rosor som du älskar

älskar och saknar dig så mycket mamma ;(


2010-02-14

Ha en trevlig


Så fruktansvärtR.I.P


2010-02-08

Idag har jag varit på vårdcentralen för att kolla upp min rethosta för jag höll på bli galen av den, men allt är bara en förkylning och läkaren sa till mig att köpa en medicin som inte var receptbelagt och det funkar jag hostar mindre och mår mycket bättre nu. Men ska vila och vila min hals så blir jag bra mycket snart =)

Och annars så mår jag bara bra och "den" i magen mår också bra och jag känner då inget och mår bara bra förutom att jag får gå och pissa ständigt =) ne nu ska jag se film me gubben sen ska jag sova. E såååå trött.


2010-02-06

är hostig och lite feber då och då och så är min son också hostig men inge feber så vi ligger och myser framför tvn =)


2010-02-05

Fick samtal av barnmorskan från spec mvc idag och dom sa att mitt hcg hade stigit lite sen i onsdag och de är ju bra så dom på spec sa att jag fick en tid idag på gyn för en extra koll och se om allt var bra och enl läkarnen så är jag tidig än kring 4-6 där i mellan nått svårt och säga då jag inte hade nån senast mens då min mens upphörde i augusti så är det svår när jag hade ÄL så ska på återbesök på gyn på kvinnokliniken den 19 feb så jag hoppas på att dom ser nått liv i fostersäcken. Men som sagt hoppas inte för mycket tar som sagt dagen som den kommer och vilar så mycket jag kan och jag har då inge ont el nå blödningar än så länge. Så vi håller tummarna på att det ska gå bra :)

2010-02-03

Idag fick jag provsvaren på hcg och den var hög och det är bra då är man fortfarande gravid och ska ta ett nytt hcg prov imorgon och se om det har höjts då är det ännu bättre. Man får hoppas på det bästa.


2010-02-02

Vill ha sommar NUUUU. E sååååå förbannat less på vintern och så vill jag att "den" ska vara kvar och växa sååååååå man hoppas o hoppas men de återstår och se vad som händer i framtiden =)peace


2010-02-02

Var idag på spec mvc och jag är tidigt i graviditeten så jag har inte så stora förhoppningar än. Är kring v5.
Så vi håller tummarna på att det går vägen denna gång. Men som sagt inga glädjetårar ännu.


2010-02-01

Imorgon ska jag till spec mvc =)


RSS 2.0