nu e de inte länge kvar =)

De e ba 33 dagar kvar nu och mycket kan hända nu, har pratat om kejsarsnitt men får se nu hur det blir om det bli igånsättning el inte. Men spänd är man. Och nu är det tungt!Nu har man stort sätt packat bb väskan klart och fixa och tvättat allt så nu e de bara tösen som fattas men snart så hehe man LÄNGTAR verkligen nu.

Älskar min familj

jahapp

dags och uppdatera. gubben e på avetyr me e vän nu och kommer hem snart!

Och jag har tvättat upp nu de mesta till tösen så nu är det bara och vänta till de e dags ska på torsdag på spec ch träffa läkaren och bm för ul och planera snitt.

Går in i v 36 på fredag! Börja kännas TUNGT NU!!

NU SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ LÄNGTAR vi mycket på vår älskade Nathalie!

Ne ska se på nå film o invänta tills gubben kommer hem =)

Love my family <3

Besök på spec 11/8

Min tös mår bara bra och har ökat lite mer nu i vikt, hon väger nu 2486g så +17,2% över. men som sagt det blir bestämt kejsarsnitt och det blir då jag träffar min läkare på spec den 26 augusti att planera om en tid. Så vi ser när det bli min Nathalie tittar ut ♥


Mitt hjärta


Min älskade mamma med min syster Emelie

Saknar dig mamma 

Går in nu i v33 imorgon

Mamma:
Är detta ditt första barn, så kanske barnet nu lägger sig tillrätta med huvudet nedåt inför förlossningen. För omföderskor kan det ibland dröja ytterligare några veckor. När barnet väl lagt sig tillrätta så brukar det bli lättare att andas och har du haft magbesvär bör även det lätta nu. Däremot ökar trycket nedåt och symtom som stickande känslor i bäckenet kan uppträda. 

Barnet:
Ditt barn är ungefär 43 cm långt från huvud till häl och väger ca 2,2 kg. Huden börjar ändra färg från röd till rosa och kroppen fortsätter att lagra underhudsfett. Nu ökar inte mängden fostervatten längre utan ligger kvar på den här nivån fram till födseln. Den här veckan växer hjärnan mycket snabbt och barnets huvud ökar ca 9,5 mm. Rörelserna i magen känns nu mer som rullningar än sparkar då det inte finns så mycket svängrum längre. Äntligen slipper du de där hårda träffarna mot revbenen. 

Har du märkt att dina aktiviteter påverkar barnets beteende! Barnets aktivitetsnivå påverkas av hur mycket eller på vilka tider du äter, din kroppsställning och ljud från yttervärlden. Försök att ha en avslappnande stund varje dag, där du känner efter hur barnet rör sig. Din barnmorska kan tala om hur ofta du bör känna barnets rörelser. Ungefär sex rörelser per timme kan du förvänta digmen inte under hela dygnets alla timmar.

Köpt

Det här ska tösen ha till hösten och vintern


RSS 2.0