Mammas sessa

Idag Onsdag så är min sessa 1 mån =)

Och idag har crpn halverats sen igår och hoppas på ännu mer (idag) imorgon :D

Ne sova älskar min familj <3


en bra dag

Idag så har det faktiskt varit en bra dag, sessan har varit och tagit prover och de ha stigit lite crpn, och nya prover tas imorgon med. Sen har jag o sessan vart o handlat och sen så har jag tvättat en massa och lagat mat.
Och ikväll så har sessan varit på sååååååå underbart humör och jag har ammat och hon har ätit så bra idag, vår lill hjärta, e så stolt. Hoppas bara på imorgon att crpn har sjunkit skulle bli såååååååååå glad :)

Vi funderar el ska fara en tur till barnens farmor på söndag och det ska faktiskt bli skönt och lämna stan för en hel dag =)

Ne nu ska de sovas en ny dag imorgon :D Natti natti

Älskar min FAMILJ mer o mer för varje dag :D


*LOVE*


update

ja min sessa och jag är på vår första dags permis och vi har varit på stan hela familjen och sen for vi på barnens hus och åt sen lunch på cafeét där och sen hem o mysa och allt har BARA gått bra. Så nu ska vi strax fara tillbaka men kanske får hoppas på få åka hem på riktigt imorgon. E SÅÅÅÅ less på vara på barn 4 men vad gör man inte för sessan. Ne skar fara nu men lägger upp lite fina kort på sessan och prinsen.


Älskar min familj <3SESSAN 3 veckor idag <3


ÄLSKAR MINA BARN

mammas hjärtaÄLSKAR DIG SÅÅ MYCKET MAMMAS PRINSESSA <3<3<3


Lite nya bilder m.m
Nu sitter jag på bb och lånar datorn efter jag vart med sessan, nu har överläkaren kollat på sessans hjärta och att ser bara bra ut =) Mammas ♥ älskar min sessa och tussen ni betyder mest av allt ♥ givet älsakr jag min gubbe med han e mitt allt också ♥ Livet känns så underbart nu ♥


Nu är sessan född

Natten till den 1 sept 2010 kl ca 01.40 gick vattnet och de va ba o duscha och fara till förlossningen.

Fick värkar och låg med ctg och efter timmar med värkar och att sessan hade hög puls så beslöt läkarna att det blev kejsarsnitt.

hon föddes kl 14.13
vikt 2950g
längd 47,5

hon ligger på barn 4 och har NEC och allt går bra!
Sjukdommen NEC är mer vanlig på dem som är förtidigt född
och enl läkarna är ju Nathalie nästan fullt gången och ändå fått NEC
Men allt kommer gå bra!

http://www.vll.se/default.aspx?id=42831&eid=48631

Älskar min familj <3

RSS 2.0