Lady Gaga - Bad Romance


Bäst ever =)


2010-03-30

idag har jag gått hundra dagar =) hehe bara 180 days too go :D *LÄNGTAR*




2010-03-29

Ja igår så for jag och jonte till moster maria och hjälpte till lite med och packa upp :D sen så blev det middag , tacos =) och sen så donade och så vi lite till och sen så blev det fika, så vi sov över hos moster och jonte hade lite svårt att somna, men somnade lite sent. Jag somnade också sent hade lite svårt och somna, men var vaken me maria men vi for hem där kring 8.00 för jag lämna jonte på dagis =) han ville inte va på dagis men de gick ändå bra :D



saknar min mamma mer o mer för varje dag , känns sååå konstigt att hon inte är där hon borde vara och man vill som hela tiden ringa lilla mamma :( Men hon är på en bra plats nu min lilla mamma.
ÄLSKAR DIG <3


2010-03-25

NU VILL JAG HA SOMMAR E SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ LESS PÅ SNÖ!!!!!

Och jag e sååååå rastlös. kom med nå förslag på att göra om dagarna?!

BYE!!


2010-03-24



Idag har jag varit på lassa och träffat dietisten och diabetes sköterskan och sen for jag ner på stan och käkade en lunch en sallad med syster Maria och jessica och sen for jag på info möte på af sen så träffa jag syrran igen och vi gick runt lite på stan. Så nu har man varit och rännt runt hehe


2010-03-23

Idag så har vi varit och storhandlat och sen så blev det middag det blev köttfärsås och spagetti till middag =)
V i köpte en ny trimmer så vi kunde raka lillplutten han häll på bli så långhårig :) så nu är han finklippt och ny badad och nu är det sängen som gäller för vår tokunge =) hehe


Älskar dig hjärtat


2010-03-22

Nu har man varit på spec mvc och blev fram flyttad 13+0 så går in i v 14




Lillan ligger ryggen mot och ville inte bli störd haha :}
allt såg bara bra ut =)


2010-03-21

Ja då var det väl dags igen och skriva lite i bloggen =)

Ja i helgen har det bara varit lungt och skönt, jonte är fortfarande sjuk men inte lika farligt som tidigare nu har han bara en massa hosta men är på väldigt bushumör :D hehe så funderar om han ska få gå på dagis imorgon och få vara med sina kompisar och leka av sig lite.

Imorgon ska jag och gubben till spec mvc och få se våran lillan =) ska bli spännande hihi *längtar*

Ne om man ska vila lite mår lite illa än, men hoppas på att det avtar snart. Och så är det sååå fint väder ute om man inte kanske ska ta sig en promenad istället.

så nu har jag skivit lite iallafall :P hehe

Bye bye


2010-03-15

Idag har vi varit med plutten på vårdcentralen men vi fick en remiss direkt till barn och ungdoms kliniken men dom stängde så vi blev skickad ner till akuten, för vi käkade på resturangen på lassa innan för vi var så hungriga, Plutten är sjuk och fick Inhalationeras bl a Pulmicort han har troligen astma el förkylnings astma.

 

Så nu har han fått medicin inhalationsspray och pulmicort. Han ska på återbesök till barn och ungdoms kliniken om några veckor och där bedöms det om han har astma el inte och ska även kolla om han har några allergier.

 

Han har även feber och hosta så han är inte pigg våran lillplutt. Men nu så sover han gott efter en lång dag på vc och akuten och varm välling och ipren.

 

Mamma älskar dig  du var sååå duktig idag =)



2010-03-13

Jaha kanske dags o skriva lite i bloggen =)

I tordags så kom min syster yster emelie hit och har varit här tills idag, i fredas så var jag o gubben o eme på stan och gick runt lite på stan och sen tog vi en lunch på EURASIA deras lunch buffé. Sen så gick vi lite mer på stan sen tog vi bussen hem, gubben for hem för att hämta lill tussen och vi stannade av vid willys och gick till obs för att handla det vi skulle ha till middag, det blev tacospaj och sallad till middag på fredan och sen gjorde jag annanspaj som vi åt lite senare =) Göttttt

Idag så har vi bara tagit det lungt och eme for hem kring 18 =( men vi ses snart igen gumman :)

Ne nu ska jag vila lite mår fortfarande lite illa. Hoppas på att bli av med den snart.

Har gått in i v 12 nu =) och jag längtar till den 22 mars då ska jag fara och göra ett ul =) hihi

bye bye


mammas älskling


2010-03-09

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


Gå gärna med

här


2010-03-07

Igår kom min älskade lilla syster Emelie och sov över här till idag =) Igår så gjorde vi god mat det blev stek som gubben gjorde och jag gjorde en krämig potatis gratäng me massa vitlök GÖTT och så på skyn från steken så gjorde gubben en god gräddsås och så hade vi sallad till SÅ GOTT DET VA!!

Sen på kvällen så åt vi lite smågodis och jag gjorde hallon milkshake och så spelade vi spel jag o syrran och bara myste, sen blev det film. Så en kanon dag och kväll hade vi igår =)



Idag så har vi varit ute med lilla plutten och åkt lite pulka, passade på då det var lite sol ute.

Och eme har farit hem till andra systern, men kommer till oss igen nåndag i vecka =)

Ne nu ska jag vila mår lite illa.

Älskar min familj!

bye bye!


Jag och min älskade son


2010-03-01

Jaha nu håller vi på bli insnöade, faan vadjag är less på snööööööööö :(

Vill ha våren här nu.

Ne nu ska jag sova så natti natti på er!


RSS 2.0