mina vackra barn







ÄLSKAR ER SÅÅ MYCKET!!!

Vunnit på tradera

20 kronor


+

26 kronor


+

45 kronor

Sessan ska ha den till jul =)

+

Håller på auktionera in denna med

Då tänkte jag att sessan ska ha den till nyår =)


Kikat på hus

Idag har vi varit och kikat på ett jätte fint hus i järnäs, 1,3 mil från nordmaling som är LÅÅÅNGTIDSUTHYRNING =) dom som äger det håller på renovera hela huset och det är lite smått kvar som tapetsering m.m och det får vi göra det som behövs och så får vi en hund på köpet om vi vill ha honom :D

blir de så vi tackar ja som det känns nu att vi kommer att göra,:D men de blir inte förs i april nångång. Dom som äger huset spec kvinnan hon är helt underbar och otroligt snäll. Vi kom så jätte bra överrens åå så. . Känns rätt me detta hus :D:D

snart

ska jag fixa till en ny headers på min blogg och lite annat smått åå gott.

Natti natti

Älskar min familj ♥

lassa besök

ja idag har vi vart på lassa me sessan, först bada, sen provtagning på barn mott hon sa inte ett ljud. och vägde henne hon väger nu 3905g :) sen så gick vi till bb hemvård och gjorde hörsel testes och de va bara bra. Crpn=snabbsänkan har sjunkit halverat sen sist ligger nu på 22 =)



älskar mina barn ♥

idaaaag 20/10-2010

ja dåå va denna dag slut, ida ha ja åå göbben varit på ortopeden åå bada sessan, sen ner på stan åå träffa gogumman min Thea, vi åt lunch en buffe. Sen gick vi runt lite på stan, blev en massa kläa åt barna man fick ju som barnbidraget ida =)

ne sova nu. imörra ska ja soooova åå tvätt på kvälla!!!
BIG LOVE TOO MY FAMILY ...








Vi forever






läs och skratta

Ha aldrig sex med en poliskvinna - hon säger bara stopp! Inte med ett affärsbiträde - hon säger bara varsågod nästa! Inte med en lärarinna - hon ger dig bara pekfingret om du gör fel. Men GÄRNA med en i hemtjänsten för hon säger: - Upp igen! Vi försöker en gång till !!!

lassa besök

Nu har vi varit på lassa och gjort ul på hjärnan och röntgen på lungorna och så var vi på barn 4 och tog prov, Sen så träffa vi läkaren och han sa att allt såg bara bra ut så nu är hon HELT utskriven och hon är frisk, förutom att crpn inte vill ge med sig.

Dom tror att det kan vara läckage från tarmsjukdomen NEC som sessan har haft tidigare som orsakar infektion i kroppen. Så nu ska vi om 2 veckor på barn mottagningen! Sen så är det bara skenan som ska bort!! NE nu se på film och mysa!
Älskar Thomas Gustavsson och mina barn ♥



Älskar mina barn
 


14 oktober -2010

Ja så har man varit på lassa idag med *suck* idag så har sessan badat på ortopeden och fick ta av skenan, snacka om sessan blev glad och få ta av den och bada :D min sessa ♥ Sen när vi ändå var på lassa så tog vi nya prover och vägde sessan hon väger nu 3641g =) Sen så for vi ner på stan och f*n va det snöa och blåste brrr, hitta lite kläder åt sessan på rea. Sen så for vi hem. Så har denna dag varit :D

imorgon blir det lassa igen, då blir det ultraljud på hjärnan,röntgen på lungorna och sist men inte minst EKG och ultraljud på hjärtat *SUCK* TAR DET ALDRIG SLUT?! men de ska göras nogrann undersökning pga att läkarna undrar varför crpn inte sjunker, hon har ju nån infektion som läkarna vill ta reda på. hoppas få svar... imorgon på piss provet odlingen. Vill bara att sessan ska bli frisk!! Mammas ♥

nya kort



min älskade dotter


älskar min familj


update

hej hej imorgon blir det och fara till lassa och bada sessan på ortopeden, var för trött för att fara imorse, tanke på att både jonathan och sessan vakna där vid 4.30 så de blev som och stiga upp. Sen imorgon ska sessan ta nya prover. MEN på fredag blir en jobbig dag. Då ska sessan först göra ul på hjärnan sen röntgen på lungorna, sen ska hon göra ekg och ul på hjärtat. FAN blir man aldrig av med lassa besöken NÅNGÅNG är så fruktansvärt less, vill bara att sessan ska bli helt frisk så man kan koppla av NÅNGÅNG. Hoppas nu att crpn ha sjunkit imorgon. ÅÅ så vill jag att sessan ska bli av med skenan, vill att tiden ska gå fort.

ÄLSKAR MINA UNDERBARA BARN <3 och göbbfan me, tro ja ;) <3

Natti natti!

lite nya kort

sessans sken som hon ska ha i 6 veckor, mammas





älskar dig Nathalie

Lördag 9/10-10

Idag har det varit en bra dag =) min lillsyster har sovit här från igår till idag och så har vi haft besök av min vän Linda och hennes kille, det var roligt att ni kom. Och sessan har ätit, sovit bajjat, ätit, sovit vaken, ätit, sovit ♥ mammas sessa. Hon är bara såååååå underbar, Och min prins han är mer vild än tam mammas ♥ men 3 års trotsen ger sig snart hoppas jag ;O) hehe mina älskade barn ♥ mamma älskar er.Ne nu ska jag faktiskt sova, ska imorgon se på hus =) Natti natti!!!

en dag på lassa

jaha då har man varit ett par timmar på lassa me sessan, först va vi på barn 4 för att ta prover o sätta emla och så en kisspåse för kissprov/odling. Sen gick vi bort till röntgen för att göra ultraljud på sessans höfter och läkaren sa att det blir skena så han skicka oss till ortopeden för att få den på, så nu ska sessan ha skena i 6 j***a veckor *suck* sen gick jag tillbaka till barn 4 för att få reda på provsvaret crpn och den står och stampar på runt 35 så de blir och fortsätta åå ta en massa j***a prover. Skulle få idag svar på ultraljudet från igår men det får jag veta imorgon Vi fick lång ledigt till måndag för nya prover så de e skönt åå vara hemma nu ett par dagar. Sen nu varje vecka blir det att fara till ortoped kliniken för att bada sessan.

2010-10-06

idag har vi varit och tagit prover på sessan och crpn har sjunkit lite så det är ju bra och så har vi vägt sessan hon väger hela 3378g =) e såå glad att vikten ökar bra :D Ne nu ska de mysas med familjen.

Imorgon är de lassa besök igen för ultraljud för höfterna på sessan och sen träffa läkaren på barn 4 och se om det är nya prover som ska tas. Ja detta tar aldrig slut känns det som. Men men man gör allt för att sessan ska bli helt frisk :D

ÄLSKAR MIN FAMILJ ♥

nya kort






Älskar dig mammas sessa



Älskar dig med prinsen min

RSS 2.0