2010-01-31

Saknar dig mamma sååå mycket. Älskar dig mamma <3<3<3 Du är och kommer förbli den bästa mamma för mig och du är min ängel


2010-01-30

Jonathan förkyld stakarn


GravidMen som sagt tar inte ut några glädjetårar ännu.
Tar en dag i taget!


Hmm


Enligt stickan e jag gravid =)

Ska inte ta ut nå glädje tårar ännu. Får se hur detta går nu.


<3 Rabih Jaber <3drömde om honom i natt att vi hade träffats och börja dejta hehe
jag ville INTE vakna alltså =( hehe men men han är vekligen en dröm kille =)


2010-01-22

Ja idag så var det begravning och det var så fint.Älskar dig mamma <3


2010-01-18

Idag är min son 2 år och 8 månader =)

Och idag är det 1 mån sen min mor somna in ;(Saknar dig mamma så de gör ont


obs!
vår dator alltså hårddisken har troligen pajat så nu har man ingen dator på ett tag =(
Men ska fixas inom kort.

Jag ska måla hela världen lilla mammaSaknar dig mamma


Mitt Charmtroll


Mamma sa SMILE =)


Hej hej

ja här var de nästa dött ser jag :S Men för mig i helgen har det mest bara varit lugnt, har haft min kära syster sovandes hos mig och vi har typ sett på en massa film. Ne nu ska vi snart hälsa på vår kära mormor, var som ett tag sen.

sen i kväll blir det att tvätta *suck*

Jo nån som är sugen och på vara barn vakt för ett dygn så man får vila öronen och få vara lite själv, gud så skönt de skulle vara :=)


ja

jag vet inte längre vad jag ska skriva här mer. Det är så tom i mitt huvud just nu och så är jag inne i en stor sorg just nu. Kan inte fatta och förstå att inte min mamma finns längre det går inte att förstå det, det gör så ont varje dag och det är så många tankar och frågor som finns i mitt huvud och jag kommer nog aldrig få svar på dom.

 

Saknar dig mamma


ja vad ska man göra idag då

ja typ inget, lata som vanligt. Men imorgon ska tussen till dagis, han behöver få komma dit och få leka av sig och få vara med sina dagis polare =)

hajhaj!

saknad


Kan inte fatta alltså

att min älskade mamma är borta, det går inte att förstå det. Mamma ska ju finnas där det var ju hon som födde mig och ska finnas för mig ;( Men så kommer den sjuka och hatiska sjukdomen cancer in i bilden och ska ta ifrån mig mamma, helt jävla sjuk alltså. Hatar denna sjukdomen cancer finns det nått värre?! NÄ verkligen inte. Ja vad ska man göra nu då, nu har man ingen att prata med och som ringer till en och så tänker man på min son som på 1 år förlorar både morfar och mormor helt jävla sjuk jag blir så besviken och så ledsen. Min son kommer aldrig få uppleva att få umgås med varken morfar el mormor nånsin och man kan inte lämna sin son till mormor över en sommar längre fy fan alltså ska man må så här dåligt alltså, mitt hjärta det gör så ont. Jag vet inte snart vad jag vill längre hade så gärna att min far och mor levt nu och funnits för min son och för mig. Men nu får man leva med den smärtan inom sig och ta dagen som den kommer, jag lever för min son och vi får försöka leva ett så normalt liv vi bara kan. Men en sak är säkert är att jag ska kontakta den läkare alltså de sjukhus som min mor dog på ska jag verkligen stämma skiten ur åtminstone försöka och säga mina ord, för när min mamma var så pass dålig så hade väl för fan den läkare som visste att min mamma var så dålig att dom inte ens ringde och sa att jag borde ha kommit för att ha fått varit vid hennes sida och sagt det jag och min mor hade velat sagt till varann och att mamma åtminstone fick träffa sitt barnbarn en sista gång, helt jäkla sjukt alltså.Jag kommer att alltid ha en hel del frågor kring varför inte läkarna kunde ha gjort nått annat för min mamma än och låta henne dö på det sättet och inte fick hon den vården och behandlingen som hon borde ha fått och inte fick hon heller prata med nån om allt heller. Då när min mamma kom in på akuten den 16 dec och så lades hon in så sade min mamma "kommer jag och dö?" men sköterskan sade inget, dom hade väl kunnat pratat med henne och sagt att det ser inte bra ut du borde kontakta dina barn så dom kommer och är här med dig el nått, men inte gjorde dom det inte och sa så. Hahaha är så jäkla irreterande alltså. SJUKA JÄVLA LÄKARE OCH SKÖTERSKOR PÅ DETTA LASSA mamma låg på alltså, HATAR det så mycket, De är dom som har fått mig att hata sjukvården och hur man fan blir behandlad. Jag är fan rädd på hur man själv kommer bli behandlad då om man blir sjuk.

Ja jag kommer alltid att ha en massa frågor kring mammas död att göra men inget kan jag göra åt saken, för troligen kan jag inte heller anmäla saken heller. För en obduktion kommer det inte och bli för dessa svar kommer jag aldrig och få veta hur min mamma dog, alla säger att det var levern som sviktade och den kollapsade på nått sätt. Och dagen innan min mamma somnade in så började min mamma spy en massa blod och var kom det ifrån?? Från magsäcken läckte det och blödde hon från levern, hade hon ont?! Ja dessa frågor kommer jag aldrig få veta. Jag är ju som sagt inte ensam om att bestämma en obduktion tanke på man har ju flerl syskon som ska bestämma också. Men snart så kommer hon och få vila i frid och komma ner i jorden hon är nu hos änglarna och hennes pappa som är med henne nu. Men jag saknar henne så de gör ont. Ingen kommer att förstår sig på mina smärtor och kommer aldrig att förstå hur jag mår.

Nu så min älskade mor, vila i frid, du slipper lida nu för du har kämpat länge men på så kort tid. Tiden bara försvann ifrån oss.

RSS 2.0